George Clooney, gazda unui teledon pentru victimele din Haiti

de Nicoleta Tarantus, 15 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
George Clooney, gazda unui teledon pentru victimele din Haiti

Actorul american va fi gazda unui teledon care are ca scop strangerea de fonduri in beneficiul victimelor cutremurului de 7 grade care a lovit, marti, Haiti. Acest teledon va fi difuzat de postul de televiziune MTV, potrivit BBC.co.uk.

Clooney este celebru pentru eforturile sale depuse pentru atragerea atentiei asupra unor crize politice si sociale internationale, printre care se numara si cea din Darfur, Sudan.

Si cuplul Brad Pitt-Angelina a facut o donatie de un milion de dolari pentru victimele cutremurului din Haiti.

"Este absolut oribil sa vezi o catastrofa de o asemenea amploare care loveste oameni ce se confrunta deja, de decenii, cu saracia, violentele si nelinistile", a declarat Angelina Jolie, ambasador al bunavointei din partea Inaltului Comisariat pentru Refugiati din cadrul ONU.
In 2008, Brad si Angelina au facut o donatie de doua milioane de dolari in beneficiul copiilor bolnavi de SIDA sau tuberculoza din Etiopia.

Numeroase celebritati de la Hollywood s-au mobilizat pentru a ajuta Haiti, in urma seismului, la initiativa cantaretului americano-haitian Wyclef Jean, fostul membru al formatiei Fugees.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod