George Clooney a avut un accident

Starul a fost implicat într-un accident auto uşor, la New York, însă nu a fost rănit.
George Clooney şi socrul său, Ramzi Alamuddin, se întorceau joi seară acasă, după o petrecere organizată pentru a sărbători ziua de naştere a surorii lui Amal Clooney, Tala, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Maşina în care se aflau cei doi bărbaţi a fost implicată într-un uşor accident, care s-a produs pe bulevardul Park Avenue din New York.

George Clooney şi tatăl soţiei sale, Amal, au scăpat nevătămaţi din acest accident.

Amal Alamuddin, pe numele de dinainte de căsătorie, a devenit soţia actorului american George Clooney în septembrie 2014, după o ceremonie fastuoasă, organizată la Veneţia, în Italia, la care au participat mai multe celebrităţi din industria de divertisment, precum actorul Matt Damon şi rockerul Bono.

Unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din "Syriana", şi un altul pentru cel mai bun film, ca producător al peliculei "Argo".
Pe lângă implicarea majoră în industria cinematografică, Clooney s-a dedicat şi unor cauze umanitare, cum este războiul civil din Darfur, Sudan, notează Mediafax.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod