Geanina Ilieş şi-a deschis salon de bronzat

Mereu aranjată din cap până în picioare, cu o piele culoarea chihlimbarului, Geanina Ilieş s-a gândit să-şi deschidă o afacere în domeniul frumuseţii. Astfel, cu ocazia Dragobetului, aceasta şi-a făcut inaugurarea la salonul de bronzare carei poartă numele. Prezentatoarea jurnalului Observator de Weekend, Antena 1,s-a ocupat îndeaproape de acest proiect şi, luni bune a căutat locaţia perfectă, decorul potrivit, aparatele cele mai bune.
"Mie personal, întotdeauna mi-a plăcut să am grijă de mine, de aspectul fizic iar unul din lucrurile de care ţineam cont era ca pielea mea să aibă un aspect frumos şi plăcut, uşor bronzat. De aici mi-a venit şi ideea proiectului ErgoSun şi în plus există foarte multe avantaje de pe urma utilizării câtorva minute de solar, testate dermatologic, atâta timp cât folosim razele UV cu măsură, fără excese.
Au fost câteva lucruri importante de care am ţinut cont atunci când am gândit conceptul Studioului de bronzat ErgoSun.
În primul rând am optat pentru cele mai avansate aparate de bronzat care există pe piaţă. De exemplu, studioul deţine un aparat  dotat cu funcția EasyCare, cu ajutorul căreia solarul analizează tipul de pigment și face posibilă selecția tipului de bronzare corespunzătoare.  
Un alt aspect este preţul pe care l-am gândit astfel ca toata lumea să îşi poată permite serviciile studioului, într-un cadru prietenos şi relaxant. Şi, nu în ultimul rând am optat pentru o locaţie foarte bună.
Am studiat foarte bine piaţă şi am constatat că în zona unde suntem nu există un astfel de salon iar feedback-ul deja s-a văzut, încă din primele zile de când am deschis studioul"
, a spus Geanina Ilieş.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod