Geanina Ilies s-a facut blonda!

Vedeta de televiziune a decis sa isi schimbe look-ul cu o zi inainte de ziua Romaniei, mai exact de Sfantul Andrei.

Geanina Ilies, fosta vedeta a Observatorului de la Antena 1, considerata de public si de Mass Media una din cele mai frumoase vedete din Romania, s-a facut blonda! Vedeta si-a dorit foarte mult o schimbare si a ales stilul ombre cu bucle mari waves. Si pentru ca se numara printre persoanele norocoase carora parul le creste foarte repede, vedeta a decis mearga si pe o tunsoare mai scurta. 

Vedeta a impartasit cu cititorii blogului sau, intreaga poveste a schimbarii de look: "Am inteles ca orice femeie de pe pamantul asta ajunge sa fie macar o data-n viata blonda.

N-am zis eu, zic cercetatorii! Si aici ma refer la culoare, ca sa ne intelegem. Nu am incercat niciodata, insa hotararea a fost gandita. Gata, ma fac blonda. Bine, n-am zis tare, am zis asa, incet, sa ma aud doar eu! Sunt convinsa ca multe prietene nu credeau ca am s-o fac insa cand am discutat acasa despre „gestul meu", mi s-a zis clar: – Fa-te, iubito!. Stiam ca vreau o tunsoare mai scurta (nu stiu ce se intampla insa in ultima vreme imi creste parul foarte repede), o alta culoare si ce sa mai ocolim subiectul, stiam ca vreau o schimbare.
Am ales ombre, cu waves si bineinteles presarat cu un lob de toata frumusetea
". 

Geanina Ilies a fost desemnata “Cea mai atragatoare vedeta de televiziune” in cadrul Galei Eva.ro din 2011, 2013 si 2016 – conform voturilor a peste 100.000 de cititori. Promotor al stilului de viata sanatos, implicata in campanii caritabile si sociale precum: “Balul Albastru”, “Alege un viitor frumos prin sport” sau “Hospice Casa Sperantei”, in momentul actual vedeta detine un bussines de care se ocupa personal, detine blogul geaninailies.ro si este mama a unui baietel in varsta de 10 ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod