Geanina Ilieș: “Nu mi-a fost foarte greu să îmi cresc copilul singură!”

Geanina Ilieș, premiată recent cu titlul de “cea mai atrăgătoare vedetă din România”, mărturisește că nu i-a fost foarte greu să își crească singură copilul, așa cum s-ar crede din exterior. Frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 recunoaște că a avut un sprijin de nădejde din partea mamei sale, care a ajutat-o în creșterea și educația fiului său cât timp ea a fost ocupată cu fimările serialului “Cu un pas înainte” sau cu prezentarea zilnică a știrilor sportive.
“Nu am simțit niciodată o greutate să-mi cresc copilul singură, pentru că am avut familia aproape, iar Patrick s-a bucurat de dragostea fiecărui membru al familiei. Mama a fost cea care m-a ajutat întotdeauna și încă mă ajută atunci când sunt ocupată cu jobul sau când plec la evenimente. Îi sunt recunoscătoare. Nu am apelat la bone. M-am căsătorit la 22 de ani și am divorțat la 24. Fiecare etapă a vieții noastre ne maturizează, ne face mai responsabili, mai înțelepți.
Pentru mine cel mai frumos moment a fost atunci când l-am adus pe lume pe Patrick. M-a maturizat!”
, a declarat Geanina într-un interviu acordat Viva!.

Vedeta susține că viața ei cunoaște în prezent stabilitate grație a trei piloni esențiali. “Nu mă nemulțumește nimic. Am un copil sănătos care mă face fericită, o relație frumoasă și un job pe care îl practic cu mare plăcere. Sunt trei piloni care îmi asigură stabilitatea. Îmi doresc ca mama mea să fie sănătoasă și să nu mai treacă prin perioadele cu probleme de acum un an”, spune ea.
 
 

De altfel, Geanina recunoaște că unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost atunci când mama ei a avut probleme grave de sănătătate.
“Cea mai dificilă a fost cu siguranță perioada în care mama mea a avut mari probleme de sănătate. Anul trecut am înțeles că nimic pe lumea asta nu poate înlocui sănătatea, iar lucrul cel mai de preț este să-i avem pe cei dragi lângă noi și să ne bucurăm de ei cât mai mult”, a declarat vedeta în interviul inclus în ediția de iulie a revistei Viva!.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod