Gașca Zurli învață copiii cum să fie prieteni cu soarele, la Mega Mall

Mega Mall, cel mai mare centru comercial din București, pregătește un spectacol educativ de neuitat susținut de Gașca Zurli, cea mai iubită trupă de divertisment interactiv pentru copii.
Spectacolul, presărat cu momente de magie, teatru și muzică, are loc joi, 30 iulie, începând cu ora 19.00, la nivelul 2 al centrului comercial, în Insula de Vară.

Gasca Zurli vine la Mega Mall direct de pe litoral cu super producția La mare, la soare, o piesă educativă ce îi învață pe copii despre beneficiile și pericolele la care sunt supuși atunci când se expun la soare. În cadrul show-ului interactiv, copiii vor învăța cât este de important să se protejeze de razele soarelui, astfel putând câștiga timp prețios pentru a se juca în nisip și în apă, fără să sufere din cauza arsurilor.
Zâna Bună îi va învăța pe copii cum să se ferească de orice rău care i-ar putea atinge iar Fetița Zurli, Clopoțel, Truli, Yuppi, Zdrăngănel și celelalte personaje vor încerca s-o convingă pe vrăjitoarea Tura Vura să folosească protecție solară.

Îmbinând perfect teatrul, muzica, poveștile și magia, spectacolul susținut de Gașca Zurli este dedicat copiilor, cat si parintilor. Cu sute de spectacole la activ, personajele Zurli vor transforma Insula de Vară din Mega Mall într-un spațiu ideal de vacanță.
Accesul la spectacol este gratuit.

Mai multe informații despre evenimentele din Mega Mall se găsesc pe www.MegaMallBucuresti.ro sau pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod