Gaşca Zurli aduce magia Crăciunului la Promenada

În 23 decembrie, copiii se distrează cu Zurli la spectacolul “Vreau să îl ajut pe Moş Crăciun”
Mall Promenada aduce în București, în exclusivitate pentru luna decembrie, magia sărbătorilor sub bagheta veselă a echipei din Gașca Zurli. Cea mai iubită trupă de divertisment pentru copii pregăteşte un spectacol cu totul special de sărbători – “Vreau să îl ajut pe Moş Crăciun” – care va aduce distracţia la Promenada miercuri, 23 decembrie, de la ora 17:00. Show-ul adună cele mai iubite momente din spectacolele Gaşca Zurli şi îşi propune să îi distreze pe micuţi, dar şi să îi încurajeze să devină mai generoşi.

Gaşca Zurli îşi dă o ultimă întâlnire în luna decembrie cu micuţii lor preferaţi, la o oră de veselie, culoare şi cântece care marchează sfârşitul unui an plin de evenimente şi bucurii.
Timp de o oră, Fetiţa Zurli, Tanti Prezentatoarea, Zâna Bună , Truli, Yuppi, Clopoţel şi Zdrăngănel vor cânta melodiile consacrate şi iubite de copilaşi şi vor dansa alături de ei.

Din  show nu vor lipsi colindele de Crăciun şi poveştile în jurul unui brăduţ, pe care trupa îl va împodobi împreună cu copiii. Gaşca Zurli va folosi pretextul sărbătorilor pentru a aduce jocuri şi învăţături prin care să transmită copiilor bunătatea de Crăciun.

Evenimentul va avea loc miercuri, 23 decembrie, de la ora 17:00 la nivelul 1, în zona magazinului Altex, începând cu ora 17.
Accesul la acest spectacol este gratuit. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod