GALERIE FOTO: "Atlasul Frumuseţii", proiectul fotografei Mihaela Noroc, lăudat de Oprah Winfrey

Proiectul "Atlasul Frumuseţii", realizat de fotografa Mihaela Noroc, care a călătorit în 37 de ţări pentru a surprinde frumuseţea femeilor din lume, a fost prezentat, pe 3 mai, într-o emisiune a realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey.

"«Atlasul Frumuseţii» în emisiunea celebrei Oprah Winfrey. Să auzi o asemenea voce vorbind despre proiectul la care munceşti zi de zi e pur şi simplu incredibil", a scris Mihaela Noroc, miercuri, pe pagina sa oficială de Facebook.

Proiectul "Atlasul Frumuseţii" a atras atenţia mai multor publicaţii şi site-uri internaţionale, fiind prezentat, printre altele, de cotidianul britanic The Independent, de tabloidul britanic The Daily Mail, de televiziunea CNN, de publicaţia franceză Le Figaro, de site-ul american Business Insider, dar şi de site-ul de divertisment boredpanda.com.

Cu toate acestea, pe 16 aprilie, expoziţia "Atlasul Frumuseţii" a fost vernisată, în premieră mondială, la galeria de artă contemporană Artfooly - The Slice of Art Gallery din Bucureşti, relatează agenţia Mediafax.

Potrivit fotografei Mihaela Noroc, "Atlasul Frumuseţii" este "un proiect românesc, unic în lume", care "nu putea să aibă premiera decât aici, acasă".

Sute de oameni au participat la vernisajul expoziţiei, fotografiile fiind admirate atât de copii şi tineri, cât şi de persoane vârstnice.

Printre cei care au venit la vernisajul expoziţiei s-a numărat şi ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, căruia Mihaela Noroc i-a prezentat povestea fiecărei fotografii expuse.

Îmbinând călătoria cu fotografia, Mihaela Noroc a reuşit să aducă în faţa publicului un proiect prin care să arate diversitatea planetei, prin intermediul unor frumoase chipuri feminine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod