Gala Wella 2013

Gala Wella 2013 a fost o sărbătoare. Aniversarea a 20 de ani de Wella Professionals în România. 20 de ani dedicați frumosului, pasiunii și inovației în arta părului.

Wella Professionals înseamnă dedicație, entuziasm, profesionalism. Pentru că Wella crede în magie și în puterea oamenilor.

Aseară, la Club Bamboo, sub bagheta de maestru de ceremonii a Mihaelei Rădulescu, trendurile anului 2013 în hairstyling au pășit în scenă. Și toată lumea s-a impregnat de „Sunetul culorii”. Pentru că acesta a fost conceptul Galei Wella din acest an.
Rând pe rând, cele patru trenduri vedetă ale anului 2013 au intrat în scenă: Decibel, Fusion, Echo și Allegra.

Imagini ale creativității, sunetului și culorii, toate traduse vizual printr-o sinergie a imaginii și a tunsorii. La care s-a alăturat vraja dansului și a muzicii care au desăvârșit efectul de magie al serii.

Primul trend care a intrat in scena a fost Decibel - o cale spre glam-ul anilor ’70. Decibel este un trend provocator, dinamic, inspirat din lumea digitală. Culori neon provocatoare și puternice, intense și creative.  Vedeta imagine a trendului a fost Giulia.

A urmat Fusion. Acest trend aduce împreună două lumi aparent opuse - cultura vestică de înaltă clasă și spiritul asiatic reinventat.
Tunsori cu tăieturi precise, executate cu precizia unui laser, breton în straturi cu formă asimetrică. Nuanțele pale, pastel fuzionează cu tonurile strălucitoare de oliv sau prună. Și a avut-o drept purtătoare de cuvânt pe Aylin Cadir.

Prin Echo, spiritul creativ se manifestă în monotonuri, simplitate, austeritate. Nuanțele naturale se opun celor de brunet cu irizații verzi, purpurii sau cenușii. Și a fost întruchipat de DJ Wanda.

Al patrulea trend, Allegra, este o escapadă în opulență.
Hairstylingul acestui trend înseamnă crearea de ornamente din păr. Cu alte cuvinte, părul devine un accesoriu care completează prezența feminină. Aici, diafana Oana Ioniță a dat naștere imaginii Allegra.

Gala Wella 2013 a adus pe scena 20 de ani de istorie Wella Professionals. Cei mai renumiți hairstiliști de top din România - Adi Pop, Septimiu Zavate, Alina Călin, Lucian Busuioc, Roxana Oprea, Ionela Dobre, Răzvan Andrei, Mirela Gonciulea, Ovidiu Cristea, Ioana Dobre, Florian Radu, Eduard Virag, Attila Bereczki, Emil Hurubean, Attila Kovacs, Cristina Scrisu, Antoaneta Stoican, Violeta Voinicaru, Alina Rău, Arabella Zadic - coordonați de Constantin Ilie și Dana Dincă dau aripi creatorilor de frumos din România.

1 din 7

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod