"Gala Gospodinelor" la CinemaPro

Facebook Twitter Comenteaza


Prima proba a competitiei culinare "Gala gospodinelor" va avea loc pe 23 august la CinemaPro. Concurentele au la dispozitiecinema pro, concurs, prajitura, gala, gospodina
 sapte zile pentru a prepara prajituri demne de o premiera cinematografica.

Dupa doua saptamani de emotii in care au asteptat nerabdatoare primul verdict, gospodinele inscrise in cursa pentru covorul rosu au rasuflat usurate. Fotografiile lor au reusit sa impresioneze juriul, insa, pentru a face dovada unui talent real, ele vor trece la gatit.
Reteta prajiturii pe care o au de preparat trebuie sa fie una originala, care sa nu se regaseasca in nicio carte de bucate. Cu toate acestea, bucataresele au la indemana numeroase surse de inspiratie. Pana duminica, 10 august, ele vor putea vizita gratuit CinemaPro, ori de cate ori doresc, pentru a-si gasi muza in povestile de pe marile ecrane, in decorurile cinematografului si in atmosfera salii de cinema unde spectatorii urmaresc filmele lor preferate.

Reteta va fi expediata pana pe 10 august, impreuna cu fotografia prajiturii create, pe adresa de e-mail a cinematografului (office@cinemapro.ro) sau pe adresa redactiei Libertatea pentru femei (Novo Park, B-dul Dimitrie Pompeiu nr.6, sector 2, Bucuresti).
Finalistele vor fi anuntate in numarul revistei Libertatea pentru femei din 18 august. Ele vor avea sansa de a fi recompensate, in cadrul "Galei gospodinelor", cu un robot de bucatarie; un abonament gratuit la CinemaPro, timp de 1 luna de zile, pentru intreaga familie; 2 cine romantice la restaurant si invitatii la film.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod