Gabriel Cotabiţă, în stare critică. Stopul cardio-respirator e posibil să îi fi provocat leziuni cerebrale

Gabriel Cotabiţă este în stare gravă, spun prietenii, după stopul cardio-respirator suferit vineri, potrivit ştirileprotv.ro. Creierul său nu a fost oxigenat câteva minute, a declarat Horia Moculescu, şi nimeni nu poate spune cât de mari sunt leziunile cerebrale.
Medicii de la Spitalul Floreasca îl supraveghează cu atenţie de 24 de ore. Artistului i s-a făcut rău când era la sala de sport a unui hotel din Bucureşti, unde obişnuieşte să se antreneze de trei ori pe săptămână. În timpul exerciţiilor, şi-a pierdut cunoştinţă, iar paramedicii sosiţi la faţă locului l-au resuscitat timp de 20 de minute. 

Apropiaţii lui Gabriel Cotabiţă spun că starea lui este critică şi nu ştiu când îşi va reveni. În urmă stopului suferit, creierul sau nu a mai fost oxigenat, iar acest lucru este posibil să-i fi provocat leziuni cerebrale care pot avea urmări serioase.
Familia şi prietenii artistului îi sunt alături şi se roagă pentru el. 

Horia Moculescu: "Nu este bine deloc. Este în stare critică. Este crunt ce i se întâmplă, doar prin puterea gândului putem să îl ajutăm, noi toţi, să se facă bine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod