Fundatia Jolie-Pitt a donat peste 6,8 milioane de dolari in 2008

de Sabina Nicolae, 25 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Fundatia Jolie-Pitt a donat peste 6,8 milioane de dolari in 2008

Celebrul cuplu de la Hollywood, care are impreuna sase copii, a donat aceasta suma impresionanta mai multor organizatii de caritate, in 2008, din fondurile obtinute de fundatia lor, Jolie-Pitt Foundation.

Potrivit The Hollywood Reporter, care a intrat in posesia unei copii a fisei fiscale pe 2008 a acestei fundatii, organizatia infiintata de Angelina Jolie si de partenerul ei de viata Brad Pitt a reusit sa stranga 13 milioane de dolari in 2008, din care mai mult de jumatate au fost donate in scopuri caritabile.
The Global Health Council, o organizatie care lupta pentru a reduce rata imbolnavirilor si rata mortalitatii la scara mondiala, a beneficiat de o donatie de doua milioane de dolari din partea fundatiei Jolie-Pitt.

Make It Right, o alta fundatie infiintata de Brad Pitt, si organizatia Human Rights Watch au primit fiecare donatii de cate un milion de dolari din partea actorilor americani.

Restul fondurilor a fost impartit intre The Armed Services YMCA din Armata Statelor Unite (500.000 de dolari), scoli din Springfield (Missouri), orasul natal al lui Brad Pitt (50.000 de dolari) si mai multe proiecte umanitare din Cambodgia (un milion de dolari fiecare), tara de origine a unuia dintre fiii adoptati ai cuplului, Maddox.

in 2008, Angelina Jolie si Brad Pitt au vandut drepturile pentru publicarea primelor fotografii ale gemenilor lor, Knox si Vivienne, nascuti pe 12 iulie anul trecut, pentru mai multe milioane de dolari.

Presa americana sustine ca acesti bani au fost donati fundatiei Jolie-Pitt, infiintata in 2006, cu scopul de a sustine diverse cauze umanitare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod