„Frumușelul“ neobosit: Richard Gere, tată pentru a treia oară, la 70 de ani

Actorul în vârstă de 70 de ani a devenit tată pentru a treia oară. Soţia lui a născut al doilea copil al cuplului

Richard Gere este din nou tată. Soția starului, activista spaniolă Alejandra Silva, în vârstă de 36 de ani, a născut al doilea lor băiețel, anunță revista spaniolă Hola!.

Potrivit publicației citate, cuplul se află la ranch-ul familiei, din apropiere de New York. Data naşterii bebeluşului și numele acestuia nu sunt cunoscute.

Zvonurile despre un nou copil în familia lui Richard Gere au început să apară în luna noiembrie, însă cuplul nu a confirmat niciodată informațiile.

Primul lor copil, un băieţel care a primit numele Alexander, s-a născut în februarie 2019.



Richard Gere şi Alejandra Silva s-au căsătorit civil în aprilie 2018, în Spania, iar nunta au făcut-o la New York.

Actorul american mai are un fiu în vârstă de 20 ani, Homer, cu fosta sa soţie, actriţa americană Carey Lowell, de care a divorţat în 2016, după o căsnicie de 14 ani.

Alejandra Silva are un băiețel de șase ani, Alberto, cu primul ei soț, Govind Friedland, fiul magnatului din domeniul extracției miniere Robert Friedland.

Starul din "Pretty Woman" și Alejandra Silva s-au căsătorit în luna aprilie 2018, după o relație de patru ani. Starul din "Pretty Woman" şi femeia de afaceri din regiunea spaniolă Galicia au făcut cununia civilă la Madrid, apoi şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de inspiraţie indiană, la un ranch din apropiere de New York.


Cei doi s-au cunoscut în 2014, când actorul a stat la un hotel pe care familia Silva îl deţine în Positano, Italia. Alejandra a dezvăluit că Richard i-a trimis flori până când ea a fost de acord să se întâlnească cu el. Totodată, actorul a compus câteva cântece pentru ea. "Un prieten ne-a făcut cunoştinţă, ne-am uitat unul la altul şi am simţit o legătură puternică. Nu ne-am putut opri să ne uităm unul la celălalt toată noaptea şi de atunci am fost nedespărţiţi", a dezvăluit soţia actorului.



Relația lor a devenit publică în iunie 2015.

Fiica unui fost vicepreședinte al clubului spaniol de fotbal Real Madrid, Alejandra Silva a mărturisit că Richard Gere era unul dintre actorii ei preferați.

"Richard era unul dintre eroii mei în viața reală. Eram un pic pierdută, fără vlagă, iar când l-am întâlnit mi-a dat un sens al vieții. M-am simțit ca și cum cineva mi-a dat mâna și m-a ajutat să merg pe urmele sale", a spus ea în septembrie 2016, într-un interviu pentru revista Hola.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod