Francisca vrea să afle secretul perfecțiunii!

După ce recent a fost invitată în emisiunea Sport, Dietă și o Vedetă, moderată de celebra Florentina Opriș, Francisca își dorește din ce în ce mai mult să tindă spre perfecțiune.
Săptămâna trecută, în cadrul evenimentului organizat la resturantul „La Rambla”, Florentina le-a povestit invitaților despre proiectul „Devino perfectă”. Momentul ideal pentru Francisca să afle mai multe detalii. Astfel, cântăreața a devenit parte din proiectul Florentinei și participă cu ea la seminariile în care îi învață pe participanți cum să fie frumoși atât trupește cât și sufletește.

Mă bucur enorm de mult să o am alături de mine pe această fată. Sper că va învăța multe din aceste seminarii, la care iau partea și Iuliana Marciuc sau Crina Matei și sper să devina și ea un reprezentant „perfect” și să învețe la rândul ei alte doamne să se simtă minunat în pielea lor” ne-a spus Florentina

„Cum să nu am ce învăța de la o femeie atât de minunată și deosebită ca doamna Florentina Opriș? O respect enorm și îi mulțumesc că m-a primit langă ea în cadrul seminariilor”, ne-a spus Francisca.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod