Francisca isi ia vacanță, dar doar când o merită!

După un an plin de împliniri profesionale și personale
După un an plin de împliniri profesionale și personale, perioadă în care a reușit ca melodia "Piatra de pe inimă" pe care a făcut-o împreună cu Uddi să atingă peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube, Francisca s-a hotărât că vrea să slăbească pentru ca imaginea ei să fie îmbunătățită și a făcut acest lucru renunțând complet la zahăr și mergând la Fit4You pentru a face electrostimulare și presopunctură. Bifanad toate acestea  Francisca a hotărât să ia o scurtă "vacanță".
Și asta pentru că nu are prea mult timp de pierdut, mai ales că muncește la noua piesă pe care dorește să o lanseze în luna septembrie.

"Nu pot să o numesc vacanță, pur și simplu am fugit 2-3 zile în weekend la ferma părinților mei din apropierea Botoșanilor. Am ales să petrec în familie mai ales că a fost și ziua iubitului meu și l-am sărbătorit împreună cu cei apropiați nouă".  Fiind un artist extrem de responsabil Francisca nu vrea sa plece în vacanțe până nu duce treaba la bun sfârșit.

"Inițial voiam o vacanță mai exotică dar mi-am dat seama că asta trebuie să o merit, iar deocamdată simt că nu mi se cuvine.
După ce termin următorul proiect, o să mergem la mare în România și asta pentru că avem o nuntă în familie acolo, în luna august și astfel putem să petrecem și câteva zile pe plaja" ne-a declarat frumoasa botoșăneancă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod