FOTO: Rita Mureșan arată incredibil după ce a slăbit

Creatoarea de modă a declarat că a reuşit să slăbească fără să ţină o dietă specifică. În decurs de numai un an, ea s-a schimbat radical, iar acum, la 41 de ani, arată ca la 20.

Dacă în urmă cu o luna a apărut la emisiunea "WOWbiz" de la Kanal D schimbată foarte mult, Rita este azi de nerecunoscut și arată ca un fotomodel, notează wowbiz.ro.

"Cred că fiecare om dacă îşi doreşte ceva trebuie să găsească momentul potrivit. Totul s-a petrecut treptat. Eu de un an nu mănânc carne, pentru că mi se face rău. Asta se întâmplă de când fac şcolile spirituale. Una dintre condiţii este să nu mănânci carne. Mănânc fructe de mare, peste, legume, dar totul fără carne.

Nu ţin o dietă şi nu-mi doresc să slăbesc mai mult. Sunt sexy şi sănătoasă şi am 68 de kilograme. Pot să mănânc şi cartofi prăjiţi. Dieta şi sportul fac parte din viaţă mea. Mi-aş face un botox, deşi îmi e frică de ace", a declarat Rita Mureşan.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Taraxacus pe 10 Aug 2014, 10:57
    exagerati

    Rita Muresan arata jalnic, arata ca la 50 de ani, faptul ca a slabit nu inseamna ca a facut-o mai placuta la aspect, daca ar poza dezbracata sau in costum de baie ati vedea ceva respingator.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod