FOTO: Loredana se teme că fiica sa o moștenește: "Mă gândesc cum eram la vârsta ei, total nebună"

Sâmbătă, la concertul "Reveria", pe care artista l-a susținut la Sala Palatului, s-a aflat şi fiica ei, Elena.

La finalul spectacolului, Loredana s-a declarat mulţumită, scrie www.ziarulring.ro. Bucuria sa a fost cu atât mai mare cu cât în sală s-au aflat oameni cu care nu s-a mai întâlnit din perioada adolescenţei.

Odată cu această reîntâlnire, artista şi-a reamintit de firea sa rebelă, ceea îi dă emoții când se gândește la fata ei, Elena.

"Au fost alături de mine familia, colegi din liceu, fani din Constanţa, Sibiu, fiica mea cu care mă înţeleg excelent, doar că perioada asta e dificilă… Mă gândesc cum eram eu la vârsta ei, total nebună.

Nu se mai înţelegea mama cu mine. E OK să fii rebel, dar, privind acum, îmi dau seama cât am chinuit-o pe mama. Şi îi dau dreptate că nu i-a fost deloc uşor cu mine. Având şi eu o adolescentă, acum pot să o înţeleg foarte bine pe biata mama", a povestit Loredana pentru Ring.

Elena, fiica Loredanei, a împlinit recent 16 ani. Tânăra are o mulţime de pasiuni şi se pare că îi calcă pe urme mamei sale, scrie Click!. Îi place foarte mult muzica şi este o admiratoare a trupei One Direction, dar şi a unei formații de puşti, înființată recent, 5 Seconds Of Summer, notează ziarul citat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod