FOTO: Kate Middleton, prima apariţie după anunţul unei noi sarcini

Ducesa de Cambridge nu a mai fost văzută în public din cauza greţurilor pe care le-a acuzat după ce a rămas din nou însărcinată. Marți seară, însă, ducesa însărcinată în 13 săptămâni a dovedit că poate fi fascinantă în continuare.

Kate a atras toate privirile în timpul unui eveniment oficial la Muzeul de Istorie Naturală din Londra, îmbrăcată într-o rochie de seară albastră, care lăsa să i se vadă picioarele, însă nici urmă de burtică, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Anterior, în aceeaşi zi, ducesa de 32 de ani care aşteaptă în aprilie al doilea copil cu prinţul William, şi-a reluat atribuţiile participând la ceremonia de întâmpinare a preşedintelui din Singapore.

Marcând primul eveniment oficial la care participă de la începutul lunii august, ducesa a fost la fel de stilată ca întotdeauna, afişând o ţinută semnată de Alexander McQueen care masca orice semn al sarcinii.

O pălărie gri, din colecţia Jane Taylor, pantofi Prada cu toc înalt şi cercei cu perle Annoushka au completat ţinuta cu care ducesa l-a însoţit pe prinţul William la întâlnirea cu preşedintele Tony Tan Keng Yam şi soţia sa Mary.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod