FOTO: Cum trăieşte o prinţesă de 18 ani

Prinţesa Maria-Olympia a Greciei, în vârstă de 18 ani, al cărei bunic a fost regele Greciei până la abolirea monarhiei în 1973, îşi face treptat un nume printre figurile regale din modă, prin pictoriale în reviste, dar şi prin fotografiile pe care mama sa le publică pe Instagram.

Părinţii Mariei-Olympia sunt Prinţesa Încoronată Marie-Chantal şi Prinţul Încoronat Pavlos. Tatăl Prinţului Pavlos a fost Regele Greciei până în 1973, când monarhia a fost abolită în ţară, iar tatăl Prinţesei Marie-Chantal este miliardarul american Robert Waren Miller, cofondator al shoppingului fără taxe, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Olympia, în vârstă de 18 ani, a apărut în această lună în revista W, într-un pictorial cu titlul "Noi figuri regale", iar în februarie a apărut pe coperta revistei Tatler.

Născută în New York şi crescută în Londra, Olympia este cea mai mare şi singura fată dintre cei cinci copii ai cuplului regal.

Tânăra studiază actorie, istoria artei, grafică şi fotografie în Londra şi locuieşte cu părinţii şi fraţii ei: Prinţul Constantine-Alexios de 15 ani, Prinţul Achileas-Andreas de 13 ani, Prinţul Odysseas-Kimon de nouă ani şi Prinţul Aristidis-Stavros de cinci ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod