FOTO: Cum arată viitorul soţ al lui Teo

Bărbatul, fost jucător de rugby, are 43 de ani, este tatăl a doi băieţi şi e stabilit în oraşul Annecy, Franţa, anunță EVZ și Libertatea.

Bărbatul, fost jucător de rugby, are 43 de ani, este tatăl a doi băieţi şi e stabilit în oraşul Annecy, Franţa, anunță EVZ și Libertatea.

Alesul lui Teo Trandafir, ţinut ascuns de presă până acum pentru că nu este o persoană publică, ar fi un bărbat de 43 de ani care trăieşte în Franţa, anunță ziarele Evenimentul zilei și Libertatea.

Conform apropiaţilor lui Teo Trandafir, citaţi de cotidianul Evenimentul zilei, bărbatul şi-ar fi surprins prietenii, în urmă cu două luni, când a anunţat pe Facebook că s-a logodit.

Printre imaginile pe care el le-a postat pe site-ul de socializare se numără şi câteva în care apare alături de cei doi băieţi ai săi.

Potrivit profilului de pe Facebook, alesul lui Teo e pasionat de Victor Hugo, Danielle Steel şi Ion Creangă, dar este şi un suporter al echipelor Stade Français şi Steaua. Fostul jucător de rugby este pasionat şi de poker.

"Mă mărit cu un om alături de care mă văd îmbătrânind. Şi nu, nu-l «cunoaşteţi». Numele lui nu a apărut niciodată în presă legat de numele meu", declara Teo Trandafir atunci când şi-a anunţat apropiata căsătorie, relatează Realitatea.net.

Foto: Libertatea

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod