FOTO. Catrinel Menghia, invitată la Casa Albă

Românca a fost invitată la Casa Albă, la Dineul Corespondenţilor de Presă de la Washington, alături de manechine ca Irina Shayk, Kate Upton, Sofia Vergara şi multe alte vedete, printre care se numără şi căţeluşul Uggie, faimos din filmul de Oscar "Artistul".

Românca a fost invitată la Casa Albă, la Dineul Corespondenţilor de Presă de la Washington, alături de manechine ca Irina Shayk, Kate Upton, Sofia Vergara şi multe alte vedete, printre care se numără şi căţeluşul Uggie, faimos din filmul de Oscar "Artistul" .

Printre multe alte personalităţi precum Charlize Theron, Reese Witherspoon, Sofia Vergara, Kim Kardashian şi Lindsay Lohan, la dineul corespondenţilor a fost invitată şi Catrinel Menghia, anunță site-ul realitatea.net.

Românca s-a întâlnit şi cu alte două modele de succes, Irina Shayk şi Kate Upton, dar şi cu căţelul Uggie, care a jucat în filmul "The Artist".

Catrinel Menghia a postat pe Facebook mai multe instantanee de la petrecere, alături de mesajul: "Dineul corespondenţilor de la Casa Albă a fost minunat. Mi-au tremurat mâinile de emoţie. A fost cu adevărat o experienţă."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod