Fostul manager al Alexandrei Stan susţine că artista a vrut să se sinucidă

Cântăreaţa Alexandra Stan şi Marcel Prodan, fostul ei manager pe care îl acuză că a bătut-o, s-au întâlnit joi pentru prima dată în faţa judecătorilor.
Mărturiile celor doi se contrazic: în timp ce fostul impresar susţine că Alexandra a vrut să se sinucidă, aruncându-se din maşină, solista a declarat că doar a încercat să scape de bătaia pe care a primit-o în maşină de la Marcel Prodan, potrivit stirileprotv.ro.

Primul audiat de magistraţi a fost Marcel Prodan care a povestit că între el şi Alexandra a fost mai mult decât o relaţie profesională. Situaţia între ei era tensionată pentru că el a vrut să pună capăt relaţiei.

"Mi-a adus injurii mie şi mamei mele. Ea nu a vrut să plece din studio, am împins-o spre ieşire, dar Alexandra a vrut sa mă lovească în spate. A alunecat pe podeaua umedă şi a mimat un leşin", a declarat Prodan în faţa instanţei.

Apoi au plecat cu maşina, timp în care, a susţinut Marcel Prodan în faţa judecătorilor, "A inceput să mă lovească în cap cu picioarele, probabil de 2 ori. M-am ferit şi am văzut că a tras de volan în dreapta. Atunci am reacţionat şi am lovit-o cu mâna dreaptă în partea dreaptă a feţei, astfel explicându-se leziunile".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod