Fost realizator la Pro TV, condamnat pentru trafic de droguri

Sorin Malonga Parfait, în vârstă de 33 de ani, din Bucureşti, prins în flagrant când vindea canabis unui ofiţer sub acoperire, a fost condamnat de Tribunalul Argeş la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri, decizia nefiind însă definitivă.
Magistraţii Tribunalului Argeş l-au condamnat pe fostul realizator TV la doi ani şi şase luni închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de trafic de droguri, însă decizia instanţei nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Piteşti.

Potrivit anchetatorilor, Sorin Malonga Parfait, fost realizator la Pro TV, a fost prins în flagrant de către poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate şi de către procurorii DIICOT Piteşti în timp ce îi vindea zece grame de canabis unui agent sub acoperire, informează agenția Mediafax, citată de reportervirtual.ro.


Ulterior, procurorii şi poliţiştii au mai găsit în maşina acestuia 30 grame de canabis şi un minicântar electronic folosit la cântărirea dozelor de stupefiante.

Malonga a devenit celebru pentru altercația pe care a avut-o cu omul de afaceri Gigi Becali, când șeful Stelei era aproape să-l ia la bătaie.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod