Flynova lanseaza oferta "week-end in Antalya"

Facebook Twitter Comenteaza
Flynova, divizia din Romania a grupului Novatours, a lansat oferta speciala "week-end in Antalya". Oferta este valabila pana la jumatatea lunii octombrie si include hoteluri de doua si cinci stele, in regim demipensiune si all inclusive.

"Aceasta oferta este destinata in special clientilor care, din diverse motive, nu isi pot permite sa plece in vacanta mai mult de cateva zile si care nu au la dispozitie decat varianta unei mini-vacante la Marea Neagra. Noi le propunem sa isi incarce bateriile intr-un loc minunat, asa cum este Antalya, unde pot beneficia de cele mai bune servicii, la preturi mai mici decat cele practicate pe litoralul romanesc", a declarat Raimondas Useckas, CEO, Flynova.


Oferta Flynova contine atat hoteluri de doua, cat si de cinci stele, iar tarifele pornesc de la 251 Euro/persoana in hotel de doua stele cu demipensiune si de la 399 euro/persoana in hotel de cinci stele in regim all inclusive.

Copiii beneficiaza de pret preferential de 99 Euro. Pentru tinerii proaspat casatoriti, Flynova ofera un discount de 10% la orice sejur.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod