Fly Project obligata sa coboare de pe scena

Fly Project a dat cea mai mare petrecere pe acoperis, cu cele mai sexy fete si noul lor hit Toca Toca, care este deja in heavy rotation la radio-urile din Romania si numarul 1 in topurile din mai multe tari.

Atmosfera clipului este fierbinte, desi s-a filmat 24 de ore in continuu, la temperaturi destul de scazute, ce au facut victime in randul figuratiei: "Dansatoarele noastre au racit dupa filmari, dar sunt obisnuite si isi revin repede. Nu avem timp sa ne imbolnavim niciunul dintre noi, avem de lansat videoclipul, intram in promovare si urmeaza o perioada incarcata" spune Tudor.

Personajele principale ale clipului sunt doi ursuleti, care se intalnesc, se indragostesc si trec printr-o serie de experiente pana ajung la petrecerea de pe rooftop, unde se simt atat de bine incat vor sa ii dea jos de pe scena pe Fly Project pentru a canta in locul lor.



Ideea acestor doua personaje a fost a lui Alex Ceausu, regizorul cu care lucreaza baietii si care le este foarte bun prieten. Videoclipul se lanseaza luni, 28 octombrie, pe canalul oficial Fly Records. Toca Toca a strans deja peste 2 milioane de vizualizari doar pe canalul oficial de Youtube, primind sute de cereri pentru remix din intreaga lume si fiind pe primele locuri in topuri in mai multe tari.



Recent, Fly Project a avut o sedinta foto pe cea mai inalta cladire din Romania, Sky Tower, pentru promovarea single-ului Toca Toca worldwide dar si pentru lansarea unui nou album.




Toca Toca - http://www.youtube.com/watch?v=L5GwTfI_PD8
Facebook - http://www.facebook.com/FLYPROJECTOFFICIAL

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod