Fly Project lanseaza un album in Japonia

Facebook Twitter Comenteaza
Fly Project lanseaza un album in Japonia

Hiturile Fly Project au ajuns pana in Japonia, piesele cantate de Tudor si Dan fiind foarte apreciate de localnici. Deschizatoare de drumuri a fost "Raisa", care i-a cucerit din prima pe japonezi si care i-a convins ca merita sa incerce sa asculte un album intreg cu romanii de la Fly Project. Lucrurile s-au pus in miscare si saptamana trecuta a fost lansat special pentru Japonia, un intreg album Fly Project ce contine atat piese de pe primul lor material lansat in Romania in urma cu doi ani, dar si de pe "K Tinne", ce a aparut vara trecuta.

Pe albumul japonez al baietilor sunt 16 piese, printre care hiturile din Romania "Raisa", "K Tinne", "Tasha" sau "Alegria".
Muzica romaneasca se pare ca are priza in Japonia, din moment ce pe compilatii locale au mai aparut piese semnate Akcent sau Play & Win.

Nici in Romania lucrurile nu stau rau: Dan si Tudor s-au intors din vacanta cu forte proaspete pentru concertele de pe litoral. Si asta nu e tot. Cei doi vor intra foarte curand in studio pentru un album nou, ce va fi lansat la inceputul anului urmator, iar in toamna vor veni cu un single nou.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod