Fly Project a rupt cluburile din toata lumea in 2015

Fly Project a incheiat un an cu sute de concerte internationale, in cele mai indepartate locuri, cu un Revelion acasa, in Bucuresti, prima data dupa sase ani.
2015 a fost un an exceptional pentru Tudor si Dan de la Fly Project, atat pe plan profesional cat si pe plan personal. Fly Project a avut un turneu international in peste zece tari, intitulat #MostWanted, care continua si anul acesta. Hiturile Like A Star si So High rup cluburile de afara, sunt in continuare in difuzare, urca in topuri si dau tonul celor mai exclusiviste petreceri din Rusia pana in Mexic.

Tudor si Dan incep anul in forta, au renuntat la vacanta lunga, de o luna, pentru ca pregatesc lansarea unui nou videoclip, un feat cu Last Night, o trupa pe care au descoperit-o chiar ei, la Fly Records, studio-ul si casa de productie muzicala care le apartine si care s-a dezvoltat foarte mult in ultimii doi ani, avand o echipa stabila de productie si hituri pe radio, cu artisti romani si straini. Videoclipul piesei Last Night feat. Fly Project a fost deja filmat la finalul anului trecut si urmeaza sa fie lansat cat de curand, la finalul lunii ianuarie.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod