Florin Dumitrescu e cel mai tânăr jurat "MasterChef" din lume

Unul dintre membrii juriului show-ului difuzat din 20 martie la Pro TV, este, la 24 de ani, cel mai tânăr jurat "MasterChef" din lume.

Unul dintre membrii juriului show-ului difuzat din 20 martie la Pro TV, este, la 24 de ani, cel mai tânăr jurat "MasterChef" din lume.

"Mă simt extrem de onorat. Am făcut un mic research şi am văzut că, la cei 24 de ani pe care îi am, sunt cel mai tânăr jurat «MasterChef» din lume. Sunt foarte mândru de asta, pentru că am muncit foarte mult în ultimii 10 ani şi simt că această emisiune mi-a răsplătit eforturile şi sacrificiile pe care le-am făcut. Este o onoare, dar este şi o responsabilitate foarte mare pentru cineva de vârsta mea", spune acesta.

Florin şi-a descoperit pasiunea pentru gătit la numai 14 ani şi de atunci tot ceea ce a continuat să facă a fost să înveţe. A obţinut diploma de bucătar la doi ani după ce s-a apucat de "bucătărie", informează Pro TV.

"Am obţinut această diplomă la cerinţele patronilor, care aveau nevoie de o diplomă pentru actele necesare la angajare. Nu eram cel mai tânăr dintre cursanţi, majoritatea dintre ei era cam de aceeaşi vârstă cu mine, dar ştiu sigur că din clasa aceea de bucătari au rămas în domeniu doar câţiva, maximum cinci", mărturiseşte juratul.

Florin a fost numit "chef" la numai 18 ani, iar la 19 ani, avid de învăţătură, a plecat în Italia, unde a stat trei ani şi a lucrat atât pentru un restaurant la care gătea 800 de porţii pe zi, cât şi pentru un hotel de patru stele, sub atenta îndrumare a celebrului bucătar italian Mirco Botoni.

Întors în ţară, a ajuns cheful unuia dintre cele mai renumite restaurante din Bucureşti.

Rolul de jurat în emisiunea "MasterChef" îl onorează pe Florin Dumitrescu, dar îl şi responsabilizează. "Pentru mine, este o mare realizare ca la vârsta de 24 de ani să fiu în postura de a juriza concurenţii «MasterChef» în România, împreună cu cei doi colegi ai mei, care au şi ei, la rândul lor, o carieră de invidiat. Postura de jurat este la fel de dificilă ca şi cea de concurent.

Mă aştept să văd multe talente, dar mă interesează să văd creativitate, pasiune şi atenţie la detaliu. Un singur concurent, prin pasiunea şi talentul lui, va primi titulatura de MasterChef, o realizare pentru care mulţi muncesc ani de zile în bucătărie, titulatură care, cu siguranţă, îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Odată ce ajungi să faci o meserie din pasiunea ta, limita e cerul...", conchide juratul Florin Dumitrescu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod