Florin Dumitrescu de la "MasterChef" va fi tată

Cel mai tânăr jurat de la show-ul "MasterChef" şi iubita lui, Cristina, aşteaptă primul lor bebeluş, o fetiţă, care va veni pe lume în această vară.
Cristina şi Florin Dumitrescu aşteaptă primul lor bebeluş, o fetiţă, care va veni pe lume în această vară, şi numără cu nerăbdare zilele până când o vor putea strânge la piept, informează Pro TV.

"Ne doream mult un copil, dar nu ne gândeam să se întâmple atât de repede", a mărturisit Florin Dumitrescu. "Aveam multe planuri pentru anul acesta, iar sarcina Cristinei e un bonus neaşteptat, care ne bucură şi mai mult. Cred că lucrurile care se întâmplă natural, fără să le forţezi, sunt cele veritabile.
Cineva acolo sus a hotărât că suntem pregătiţi să devenim părinţi şi cred că avea dreptate"
, a mai spus acesta.

Însărcinată în cinci luni şi jumătate, Cristina spune că trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale, care nu va putea fi egalată decât de ziua în care îşi va vedea pentru prima oară fetiţa. "Pentru o femeie, experienţa sarcinii cu tot ce vine ea, frumos sau mai puţin plăcut, e o perioadă fascinantă. Nu m-am simţit niciodată atât de calmă, dar emoţionată în acelaşi timp, atât de rău fizic, dar extrem de fericită, iar în momentele în care vezi prima imagine ecograf şi simţi primele mişcări, ai senzaţia că iei parte la ceva atât de splendid, încât nu poţi să descrii în cuvinte", mai spune Cristina.
 
Copleşiţi de bucurie, viitorii părinţi poartă încă discuţii despre numele pe care îl va purta bebeluşul.
"Avem un short list şi suntem încă la faza de negocieri. Atât părinţii mei, cât şi părinţii lui Florin vin cu tot felul de nume de alint haioase când vine vorba despre fetiţa noastră. Aşteaptă cu nerăbdare să ne hotărâm odată", spune Cristina.

Iar Florin abia aşteaptă să poată să-şi pună în practică talentul culinar şi originalitatea pentru fetiţa lui, pentru care deja visează să inventeze o reţetă specială, aşa cum a făcut şi pentru iubita sa: "Ştiu sigur că voi găti foarte multe creme de legume în prima fază.
Mai târziu, când o să crească puţin, o să pot să îi prepar mâncarea şi să fac un plating haios şi prietenos, adică ceva total diferit de ce am făcut până acum"
.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod