Florin Chilian a ajutat un tanar bolnav de cancer

Facebook Twitter Comenteaza
Florin Chilian a ajutat un tanar bolnav de cancer

La inceputul saptamanii trecute, clubul Phoenix din Constanta a fost gazda unui concert de exceptie, ce l-a avut ca invitat pe Florin Chilian. Fanii artistului au venit intr-un numar mare pentru a asculta piesele care l-au facut celebru pe Chilian, dar si pentru a sustine o cauza umanitara.

Din vanzarea biletelor si din donatii la fata locului s-au strans in jur de 15.000 de Ron. Fondurile obtinute vor fi folosite pentru tratamentul urgent, intr-o clinica din strainatate, al unui tanar bolnav de cancer.
In lupta cu boala au intrat si cateva vedete de televiziune care, la solicitarea lui Florin Chilian, au donat sume importante de bani. La reusita evenimentului care l-a avut in prim-plan pe Florin Chilian au contribuit sponsorii si partenerii media care s-au alaturat neconditionat acestei campanii, un rol important avand si clubul Phoenix, gazda evenimentului. Pentru completarea sumei totale, necesara in realizarea tratamentului, banii vor fi donati de Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.

Cat despre noul clip Florin Chilian, lansat de curand, aflam ca piesa "Chiar daca" este una din cele mai vizionate de pe Internet.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod