Florin Călinescu reconstituie ultimele luni din viaţa lui Luca

Actorul a plecat la Liverpool pentru a lua lucrurile fiului său şi a sta de vorbă cu cei care l-au cunoscut.

După ce şi-a revenit din şocul pierderii fiului său, Florin Că

linescu a plecat pentru câteva zile la Liverpool, oraş în care Luca a studiat şi a trăit în ultimii ani. Apropiaţii actorului au declarat pentru ziarul Cancan că acesta s-a dus atât pentru a lua lucrurile băiatului, dar și pentru a încerca să-şi dea seama ce l-ar fi putut împinge spre sinucidere.

La 15 zile de la aflarea veştii că fiul său cel mic, Luca, s-a sinucis într-o cameră de hotel din Praga, Florin Călinescu a găsit puterea de a lăsa deoparte suferinţa şi de a pleca spre Anglia.

Surse apropiate familiei au declarat pentru Cancan că actorul intenţionează să refacă ultimele luni de viaţă ale fiului său, întrucât la Liverpool a trăit şi s-a format, practic, în ultimii ani.

Luca Călinescu a studiat filmul la "John Moores University" din Liverpool, unde a şi produs şi regizat un scurtmetraj, "Crossroads", realizat împreună cu foşti colegi. De acolo a plecat spre Praga, oraş unde lucra, de asemenea, la un proiect în calitate de asistent de regie şi unde a decis să-şi ia zilele.

Apropiaţi ai lui Florin Călinescu au spus pentru ziarul citat că acesta vrea să stea de vorbă cu foştii colegi ai lui Luca şi să încerce să găsească o explicaţie referitoare la gestul extrem al fiului său. În plus, el vrea să aducă acasă toate lucrurile pe care Luca le mai avea la Liverpool şi să achite eventuale facturi sau taxe rămase în urmă fiului sau. "Nu vrea să lase problemele nerezolvate, vrea să plătească ce e de plătit. Nici nu am putut vorbi cu el, ci cu un om de-al lui de încredere", a declarat Bebe Ivan, unul dintre prietenii lui Călinescu.

Luca Călinescu s-a spânzurat într-o cameră de hotel din Praga pe 24 aprilie. Medicii legişti au stabilit că tânărul nu consumase nici alcool şi nici stupefiante înainte de a se sinucide.
Pe 26 aprilie, Luca a fost condus pe ultimul drum la cimitirul Cernica, acolo unde este îngropată şi mama sa, răpusă de cancer la doar 47 de ani.

După înmormântare, la care au participat foarte mulţi prieteni ai actorului, Florin Călinescu a vorbit extrem de puţin cu persoanele din jur. El le-a declarat, totuşi, unor apropiaţi că e supărat pe Dumnezeu, fiindcă i-a luat copilul.

"Că mi-a murit soţia şi mi-a luat-o, să zicem... că unii mai au puterea să înlocuiască o nevastă. Sunt supărat pe Dumnezeu... Un copil nu-l mai înlocuieşti?", ar fi spus tatăl îndurerat celor apropiaţi, relatează Cancan.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Mai 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ella pe 11 Mai 2012, 21:23
    florin calinescu

    Mare TRAGEDIE!!! Nu este usor sa pierzi 2 copii, sotia si parintii. Dumnezeu sa-i intareasca si sa treaca peste aceasta mare pierdere, sunt convinsa ca vor ramane marcati pentru tot restul zilelor. Nu doresc nimanui sa treca prin asa napasta!

    3
    0

  • evamonica pe 11 Mai 2012, 00:49
    ......

    Pacat ca trebuie sa treaca prin asa drama.

    5
    0

  • mihai pe 9 Mai 2012, 22:55
    De ce vă rabdă Dumnezeul lui Florin???

    Vai de voi idioților! Mă gândesc că ar trebui să vă ierte același Dumnezeu ! Și să vă ferească tot el să pierdeți pe cineva din famile. Nu știți ce vorbiți cretinilor. Ce legătură au banii cu moartea unui copil? Mai bine învățați să scrieți în limba română și apoi faceți comentarii. Tembel ești tu, măi ăsta!

    10
    0

  • jujuk pe 9 Mai 2012, 17:26
    sufera tare saracu florin...

    cu conturile pline de bani il uita repede pe fii-su.amin.

    0
    11

  • mai,ăsta! pe 9 Mai 2012, 16:26
    D-zeu e bun,milostiv,iubitor...dar nu cu tembelii

    "Că mi-a murit soţia şi mi-a luat-o, să zicem... că unii mai au puterea să înlocuiască o nevastă. Sunt supărat pe Dumnezeu... Un copil nu-l mai înlocuieşti?„. E clar:si p-aia o iubea rau de tot.De fapt,el a dovedit de n x ce mult isi iubeste semenii.Si dupa Dumnezeu... Un copil nu-l mai înlocuieşti?" chiar e semnul intrebarii s-au ati gresit? Asta nu pricepe ca n-are a face D-zeu,bunul de EL,cu „chestiile„ de genu? Ce,cand mananca el castane pe la tv.D-zeu il pune?

    1
    11

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod