Florin Călinescu este noul membru al juriului emisiunii „Românii au talent“

Actorul îl va înlocui pe Constantin Cotimanis şi va putea fi văzut de telespectatori începând din următoarea ediţie a show-ului difuzat de Pro TV.

Anunţul privind revenirea lui Florin Călinescu în televiziune, la "Românii au talent", a fost făcut în ediţia de luni seară a emisiunii "Ştirile Pro TV".

"Am dat concurs şi, dintre mai mulţi concurenţi, m-am mirat şi eu că am avut această ocazie. Talentul meu principal este să vorbesc oamenilor", a declarat Florin Călinescu, într-o discuţie în direct cu Andreea Esca.

"Mi-e dor de oamenii cărora mă adresam, mă întreabă mereu pe stradă: 'Unde eşti, ce faci?' (...) M-am întors la o viaţă mai simplă şi am realizat că mai există timp pentru oameni"
, a spus Florin Călinescu, precizând că, din punctul său de vedere, românii au mai mult talent decât alte popoare.

"Pentru că aparţin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent şi cred cu tărie că oamenii din această ţară sunt mai dăruiţi în comparaţie cu multe alte popoare.

Acum sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porţelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentaţi, care merită lumina reflectoarelor. Văzând şi făcând!", a mai afirmat Florin Călinescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod