Florentina Opriş: 7 sfaturi de frumuseţe pe care orice femeie trebuie să le ştie

Prezentatoarea TV a publicat pe blogul ei o serie de sfaturi pentru toate femeile care vor să se simtă tinere, indiferent de vârstă.

"Îngrijeşte-ţi pielea mai ales acum, pe timp de iarnă! Fă-ţi peelinguri uşoare, naturale, pentru curăţarea celulelor moarte, şi aplică zilnic creme antirid hidratante. Vaselina pentru buze este uimitoare. Calmează buzele crăpate, în plus, te ajută să scapi şi de oboseală din jurul ochilor, iar în caz de urgenţă poate deveni chiar şi rimel", sunt câteva dintre recomandările sale.

"Nu uita să te dai cu crema cu factor de protecţie chiar şi iarna, în zilele noroase.

Toţi dermatologii insistă să respecţi acest lucru şi ştiu ei ce ştiu. Nu este necesar să foloseşti fondul de ten dacă ai pielea curată, fără imperfecţiuni. El poate încărca tenul şi strică pielea. Când ai acnee sau alte probleme cu pielea, mai bine consulţi un dermatolog. Mai bună este crema iluminatoare, dacă ştii să o foloseşti corect", a scris Florentina Opriș.

"În ceea ce priveşte machiajul, regula de baza este următoarea: accentuezi ori ochii, ori buzele.
Nu pe ambele. Dacă vă jucaţi cu ochii, folosiţi un ruj nud şi dacă aveţi de gând să faceţi din buze o declaraţie de îndrăzneală, asiguraţi-vă că aţi aplicat la ochi numai un strat de rimel. Dacă ai de gând să-ţi vopseşti părul, ai grijă să nu îţi stea mai rău decât cu nuanţă ta naturală. Nu recomand creionul dermatograf închis la culoare pe conjunctivă în primul rând pentru că irită ochii. În al doilea rând, vezi dacă într-adevăr îţi stă bine, pentru că rolul lui este să micşoreze vizual ochii.
Dacă vrei să pară mai mari, foloseşte creion alb pe interior şi negru sau maro închis pe conturul pleoapei inferioare"
, a adăugat prezentatoarea TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod