Filmul "Cocosul Decapitat" a avut premiera de gala

Facebook Twitter Comenteaza
Filmul

Vineri, 28 martie, la cinema Studio, a avut loc premiera de gala a filmului "Cocosul Decapitat", in regia lui Radu Gabrea. La acest eveniment au fost prezente si personalitati precum Medeea Marinescu, Tudor Giurgiu si Ilinca Goia.

Filmul este realizat dupa bestsellerul in limba germana al scriitorului sas Eginald Schlattner. Actiunea filmului  se petrece in anii celui de-al Doilea Razboi Mondial, intr-un orasel din Transilvania. Felix Goldschmidt, in varsta de 16 ani, isi asteapta colegii de clasa care vin la petrecerea de final, marea sarbatoare a absolvirii scolii.
Totusi, sarbatoarea traditionala la care fiul sasului avut din Transilvania si-a invitat prietenii va marca o despartire mult mai importanta decat despartirea de scoala.

"Mic show ca la Cannes, covor rosu, sala arhiplina, oameni asezati pe scari, aplauze furtunoase, cocktail grandios, ce puteam sa doresc mai mult? Multumesc tuturor celor care m-au ajutat, Tudor Serban, si Carmen Vladescu, si minunata echipa de la Transilvania Film.", a declarat regizorul Radu Gabrea. Dupa vizionarea filmului, a urmat un cocktail in Cafe Crem Royal.


Pelicula poate fi vizionata in cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex si Studio, precum si la Cinema City din Iasi. In saptamanile urmatoare, vor fi organizate proiectii speciale ale filmului "Cocosul Decapitat" in mai multe orase din Transilvania in care nu exista cinematografe.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • feliks pe 1 Apr 2008, 14:17
    despre film

    cand va rula si pe ecranele bucurestene? sa'l putem vedea si noi pensionari

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod