Filme de succes ruleaza saptamana viitoare la Baneasa Drive In Cinema

29 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Filme de succes ruleaza saptamana viitoare la Baneasa Drive In Cinema

Baneasa Drive In Cinema a pregatit si in aceasta saptamana filme apreciate de publicul roman: "District 9", "Funny People" si "Gamer". Primul va rula luni, marti, miercuri si vineri de la ora 19.45, iar joi si sambata de la ora 22.15.

"Funny people", noul film al lui Adam Sandler, va rula la Baneasa Drive In Cinema marti de la ora 22.15 si duminica de la ora 19.45.

"Gamer", cu Gerard Butler, va putea fi urmarit joi si sambata de la ora 19.45, iar duminica de la ora 22.15.

Luni, prima zi din saptamana, este ziua masinilor albe la Baneasa Drive in Cinema, cand soferii vor primi cate un popcorn mediu gratis.
Asadar, cei care stiu ca masinile se potrivesc descrierii sunt asteptati in fiecare luni la Baneasa Drive in Cinema.

Vineri si sambata echipa Clin vine sa se asigure ca vezi filmele in cele mai bune conditii - parbrizul masinii va fi curatat, iar cei prezenti vor primi servetele umede pentru curatarea ochelariilor. Cei care vor dori de la ora 22:15 sa vina la Baneasa Drive In Cinema vor primi o cafea din partea casei, iar cafenelele din Baneasa Shopping City precum Gloria Jean’s Coffees, Coffee Republic si Bubbles Cafe au discount-uri speciale pentru cei care vin cu un bilet de la Drive In Cinema.


La cafeneaua Nescafe prezentarea biletului de la Drive In iti va aduce la orice produs cumparat si o inghetata Nestle din partea casei, iar restaurantul Buongiorno are o promotie speciala – la orice pizza cumparata vei primi gratuit o bautura Pepsi, Ursus sau apa.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod