Fiica lui Murdoch, divorţ de 250 de milioane de lire sterline

Elisabeth Murdoch, fiica magnatului media Rupert Murdoch, şi soţul său, Matthew Freud, un specialist în relaţii publice, au decis să divorţeze după 13 ani de căsnicie, despărţirea producându-se pe fondul presupuselor tensiuni dintre tatăl şi soţul acesteia, care s-ar fi accentuat în ultimul an.

Celebrul cuplu din industria media, care are o avere estimată la 250 de milioane de lire sterline, ar urma să divorţeze în această săptămână, relatează cotidianul britanic The Guardian, citat de Mediafax.

Îi voi fi etern recunoscător lui Rupert Murdoch pentru crearea lui Elisabeth, care este practic perfectă din toate punctele de vedereMatthew Freud
Elisabeth Murdoch, în vârsta de 46 de ani, şi Matthew Freud, în vârstă de 50 de ani, au împreună doi copii: Charlotte Emma Freud, născută pe 17 noiembrie 2000, şi Samson Murdoch Freud, născut pe 13 ianuarie 2007.

Deşi despărţirea celor doi a făcut obiectul speculaţiilor de mai multă vreme, divorţul cuplului vine după un an de presupuse tensiuni între soţul lui Elisabeth Murdoch şi tatăl acesteia, Rupert Murdoch, din cauza prieteniei lui Matthew Freud cu Tony Blair.
Fostul prim ministru britanic s-ar fi întâlnit de mai multe ori cu fosta soţie a lui Rupert Murdoch, Wendy Deng, pe vremea când magnatul media era căsătorit cu aceasta.

Rupert Murdoch, în vârstă de 83 de ani, a divorţat anul trecut de Wendy Deng, în vârstă de 45 de ani, în ciuda faptului că prietenii lui Tony Blair au declarat întotdeauna că relaţia dintre Deng şi Blair a fost una platonică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod