Fiica lui Michael: ultimul lui album e un fals!

Paris, fata megastarului, le-a spus prietenilor săi că vocea de pe ultimul album al lui Michael Jackson nu este a tatălui ei.

Paris, fata megastarului, le-a spus prietenilor săi că vocea de pe ultimul album al lui Michael Jackson nu este a tatălui ei.

Ea le-a mărturisit prietenilor săi apropiaţi că albumul lansat după moartea acestuia nu conţine vocea lui, ci a unui impostor, anunţă site-ul tmz.com. Fata a făcut acest anunţ în timpul unei conferinţe video online cu câţiva prieteni, în 2008, cu puţin timp înaintea lansării albumului "Michael", care conţine mai multe piese necunoscute ale megastarului.

În timpul dialogului, Paris a pus o melodie de pe album, "Hold My Hand", iar o prietenă a întrebat-o de ce vocea sună diferit de cea a lui Michael.

Paris a răspuns: "Nu este el... tot albumul nu este al lui! Intră pe net... caută-l pe YouTube pe Jason Malachi. El e!!", a spus Paris. "Ar fi trebuit să ştiu dacă este el sau nu, fiindcă el cânta cu mine tot timpul", a mai spus ea.

Conversaţia video a fost înregistrată, iar Paris a declarat că piesele lui Michael au fost interpretate de un cântăreţ cu o voce asemănătoare, al cărui nume este Jason Malachi. Atât Jason, cât şi compania Sony, au negat însă spusele tinerei.

Pe YouTube au apărut mai multe înregistrări în care vocea lui Michael şi cea a lui Jason sunt comparate.
Totodată, TMZ a aflat că înregistrarea conversaţiei în care Paris spune că albumul e un fals ar fi ajuns în mai multe redacţii, iar câteva publicaţii şi televiziuni ar fi făcut oferte pentru cumpărarea imaginilor.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Februarie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod