Fiica lui Ilie Năstase debutează în film

Alessia Năstase, fiica celebrului tenisman Ilie Năstase, va debuta ca actriţă în filmul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie", care va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 23 noiembrie.

Pentru a o interpreta pe Anca, o fetiţă extrem de prietenoasă şi ascultătoare, Alessia Nastase a petrecut două zile pe platourile de filmare a comediei "Ho Ho Ho 2 - O Loterie de familie", care pentru ea au fost mai mult distracţie, un test de talent pe care l-a trecut, informează MediaPro Distribution. "Nu m-am decis dacă vreau să mă fac actriţă când voi creşte, dar cu siguranţă mă voi gândi la asta", a mărturisit ea.

Cert este că, indiferent de cariera pe care o va îmbrăţişa atunci când va fi mare, mama sa o va susţine.

"Am emoţii pentru debutul cinematografic al Alessiei şi ştiu că şi-a dat seama că în spatele unui rol stă foarte multă muncă. Dacă va dori să continue să fie actriţă, o voi sprijini din tot sufletul", a spus Amalia Năstase.

O producţie MediaPro Pictures, "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie" este un lungmetraj produs de Alma Bacula şi regizat de Jesus Del Cerro, a cărui acţiune o aduce în prim plan pe Ema (Patricia Posluşnic), o fetiţă sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat şi care, într-o zi, are norocul să găsească un bilet de loterie câştigător.

Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de un adult.
Cum în Ioana (Andreea Marin Bănică) - singurul adult pe care îl cunoaşte -, nu poate avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten, Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de "familie", unul pe care niciodată nu-l anticipase.

Alessia Nastase va debuta pe 23 noiembrie pe marile ecrane în "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie", alături de Andreea Marin Bănică, Dragoş Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim şi Mirela Oprişor.
Patricia Posluşnic, David Petcu şi Dennis Christian Caracăş sunt tinerii actori care, alături de Alessia Năstase, completează cu succes distribuţia filmului.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod