Fiica lui Alexandru Ciucu si a Alinei Sorescu implineste azi 1 an. Iata mesajele emotionante ale parintilor!

Elena Carolina, fiica designerului Alexandru Ciucu si a artistei Alina Sorescu, implineste azi un an. Micuta a realizat cu aceasta ocazie o sedinta foto, iar parintii ei i-au transmis mesaje emotionante, postate pe paginile lor de Facebook, mesaje care au generat un val de felicitari din parte admiratorilor lor.
“Elena Carolina implineste azi 1 an. Nici nu stiu cand a trecut tot timpul asta.... Imi amintesc ca eram in sala de nasteri si am vazut-o cand a luat prima data contact cu lumea asta. Era mica, avea parul negru si urla ca din gura de sarpe. Maica-sa plangea si ma intreba daca e totul ok. Si eu nu mai stiam unde sa ma uit mai repede. La Alina, care era in operatia de cezariana, sau la fiica mea care primea primele ingrijiri. Cel mai greu mi-a fost cand a trebuit s-o ia pe Carolina si s-o duca in "sala cu bebelusi" pentru ca a trebuit sa aleg langa cine sa raman.
Am plecat dupa aia mica pentru ca mi se parea mai neajutorata. Am vazut-o prin geamul salonului si, pentru o secunda, am inchis ochii....mi se nascuse primul copil....iar cand i-am deschis avea deja un an. Chiar nu stiu cum a trecut timpul... La multi ani, iubita mea!”
, a scris Alexandru Ciucu pe Facebook.

“Ingerasul nostru implineste astazi 1 anisor!!! Sa cresti mare, Carolina mea iubita!”, este mesajul pe care Alina Sorescu l-a postat pe reteaua de socializare.

Elena Carolina a venit pe lume in urma cu un an, pe 12 ianuarie, intr-o clinica privata din Bucuresti.
„Am asistat la nastere de la inceput pana la sfarsit, am fost foarte emotionat. Primele cuvinte pe care le-am spus imediat dupa nastere au fost: ‘Te iubesc! Va iubesc!’ Sentimentul pe care l-am avut nu se compara cu nimic din ce am simtit pana acum”, a declarat Alexandru Ciucu la scurt timp dupa nastere fetitei sale.

A doua zi dupa nastere, designerul i-a daruit micutei o stea din Carul Mare. Botezul a avut loc in luna mai la Palatul Mogosoaia. Special pentru botez, Alexandru Ciucu a adus din Israel apa din Iordan, sfintita, cu care a fost crestinata Elena Carolina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod