Fiica ducesei Catherine va purta numele Prințesei Diana

Fetiţa prinţului William va purta numele mamei sale, Diana

 

Fiica ducilor de Cambridge a venit pe lume sâmbătă dimineaţă. Ducesa Catherine, în vârstă de 33 de ani, a născut în aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a născut şi pe prinţul George, primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, în iulie 2013.

Bebeluşul este al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl său, prinţul William, şi fratele său, prinţul George.

Atât prinţul William, cât şi fratele său mai mic, prinţul Harry, s-au născut în maternitatea Lindo, o aripă privată a spitalul St.

Mary din Londra.

Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013. Născut în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prinţul George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, notează Mediafax.

În vârstă de 32 de ani, prinţul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa camerelor video ale presei din lumea întreagă, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod