Fiica ducesei Catherine va fi o prinţesă de 1 miliard de lire înainte de a împlini 10 ani

Fetița ducesei Catherine, care este încă de la naşterea sa cea mai mediatizată prinţesă din lume, va genera în următorii zece ani venituri estimate la un miliard de lire sterline doar pentru industria de modă şi frumuseţe din Marea Britanie, potrivit publicaţiei britanice The Telegraph, citată de agenția Mediafax.

Încă de la naşterea sa, sâmbătă dimineaţa, la Londra, fetiţa ducesei Catherine şi a prinţului William al Marii Britanii a devenit un simbol şi s-a bucurat de o largă mediatizare la nivel mondial.

Deşi nu are nici cea mai mică idee cu privire la ce o aşteaptă de acum înainte, fetiţa ducesei de Cambridge va creşte şi va deveni cea mai cunoscută prinţesă din lume, comentează The Telegraph.

Fiecare mişcare a acestei prinţese a secolului 21, fiecare rochie purtată de ea şi fiecare pieptănătură a sa vor fi analizate şi reproduse în toată lumea.

Potrivit unui expert în retail citat de The Telegraph, fetiţa ducesei de Cambridge va aduce venituri anuale economiei din Marea Britanie estimate la 150 de milioane de lire sterline, rezultate în principal din industria de modă şi frumuseţe care va exploata imaginea prinţesei.

Acest fapt face ca înainte de a împlini 10 ani, fetiţa ducesei Catherine să devină o prinţesă cu "o valoare" de peste un miliard de lire sterline pentru această industrie, scrie ziarul citat de Mediafax.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă, sâmbătă, la maternitatea St.

Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod