Fiica Angelinei Jolie va juca în filmul "Maleficent"

de Daniel Dumitrescu, 22 August 2012

Actriţa i-a convins pe producătorii filmului "Maleficent", în care deţine rolul principal, să îi acorde un rol şi fiicei sale Vivienne, în vârstă de patru ani.

Actriţa i-a convins pe producătorii filmului "Maleficent", în care deţine rolul principal, să îi acorde un rol şi fiicei sale Vivienne, în vârstă de patru ani.

Angelina Jolie interpretează rolul negativ principal în adaptarea cinematografică a poveştii clasice "Frumoasa din Pădurea adormită", realizată de studiourile Disney. Ea a reuşit să îi convingă pe producătorii filmului să o folosească pe fiica ei în vârstă de patru ani în această peliculă, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Potrivit presei britanice, Vivienne, al cărei tată este logodnicul Angelinei Jolie, Brad Pitt, va interpreta rolul fiicei personajului jucat de mama ei.

"Angie s-a gândit că va fi o experienţă amuzantă pentru ea şi pentru Viv, iar Viv este naturală şi talentată.

Ceilalţi copii insistă acum pe lângă Ange şi Brad rugându-i să le facă rost de roluri în film", a spus o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

De altfel, o altă fetiţă a vedetelor, Shiloh, are şi ea la activ un rol, în filmul "Strania poveste a lui Benjamin Button", în care a jucat pe când avea doar 10 luni, alături de Brad Pitt.

Şi Maddox, fiul cel mare al cuplului, a primit, anul trecut, un rol într-un film, urmând să fie protagonistul lungmetrajului "Battling Boy", programat pentru lansare în 2013.

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • No name :) pe 26 Aug 2012, 01:24
    Părere

    Aww , ce drăguţ :) . Talentaţi sau netalentaţi hai să-i punem şi pe ei :-w . Sunt mulţi copii/adulţi care fac studii şi muncesc foarte mult pentru a primi un rol într-un film produs de SUA, dar dacă nu este fiul lui Jolie, Clooney sau al altui actor , degeaba ! " Nu contează dacă copilul meu are talent, doar e copilul meu, nu ? " - în fine, eu mi-aş dori o carieră în actorie, dar nici mama şi nici tata nu sunt actori!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod