Fiica Angelinei Jolie, la primul ei rol

Vivienne Jolie-Pitt, fiica în vârstă de patru ani a celebrului cuplu de actori Angelina Jolie - Brad Pitt, este plătită cu suma de 3.000 de dolari pe săptămână, pentru primul ei rol dintr-un film.
Vivienne Jolie-Pitt, fiica în vârstă de patru ani a celebrului cuplu de actori Angelina Jolie - Brad Pitt, este plătită cu suma de 3.000 de dolari pe săptămână, pentru primul ei rol dintr-un film.

Fetița joacă alături de mama ei, Angelina Jolie, în pelicula "Maleficient". Onorariul micuţei actriţe este completat şi de o diurnă în valoare de 60 de dolari, informează site-ul TMZ.com, citat de Mediafax.

În acest film, Vivienne joacă rolul prinţesei Aurora, iar o altă tânără actriţă, India Eisley, interpretează rolul fiicei personajului Maleficient, jucat de Angelina Jolie.

Lungmetrajul "Maleficent", produs de studiourile Disney, un film de acţiune care spune povestea clasică "Frumoasa din Pădurea adormită" din punctul de vedere al personajului negativ - interpretat de Angelina Jolie -, a devenit o adevărată "afacere de familie".

Astfel, pe lângă Angelina Jolie, care joacă rolul principal, alţi membri ai familiei Jolie-Pitt vor interpreta câteva roluri secundare în această peliculă.
Vivienne, în vârstă de patru ani, va interpreta personajul prinţesa Aurora, iar Pax şi Zahara vor apărea în scena botezului surioarei lor, atunci când un blestem teribil va fi aruncat asupra copilului.

Filmările au început la Londra, în luna iunie, iar distribuţia filmului este completată de actorii Miranda Richardson, Juno Temple, Imelda Staunton, Sam Riley şi Elle Fanning. "Maleficent" va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 14 martie 2014, informează Mediafax.

O altă fetiţă a vedetelor, Shiloh, are şi ea la activ un rol, în filmul "Strania poveste a lui Benjamin Button", în care a jucat pe când avea doar 10 luni, alături de Brad Pitt.

Şi Maddox, fiul cel mare al cuplului, a primit anul trecut un rol într-un film, urmând să fie protagonistul lungmetrajului "Battling Boy", programat pentru lansare în 2013.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod