"Fifty Shades of Grey", un film provocator: Reacţii scandaloase în sălile de cinema

Mai multe proiecţii ale filmului "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", care au avut loc recent în Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii, au fost marcate de o serie de comportamente scandaloase ale spectatorilor.

La Glasgow, în Scoţia, trei femei au fost arestate după ce au agresat un bărbat în timpul unei proiecţii a acestui film, pe 14 februarie. Potrivit presei britanice, bărbatul le-a cerut celor trei femei să păstreze liniştea în timpul filmului. Ca răspuns, cele trei femei l-au agresat fizic. Au existat câteva articole în presă care spun că bărbatul - al cărui nume nu a fost dat publicităţii - a fost lovit şi cu o sticlă, însă reprezentanţii cinematografului au negat această informaţie, potrivit revistei Vanity Fair, citată de Mediafax.

Cele trei femei au fost escortate în afara cinematografului de poliţiştii scoţieni şi au fost puse sub acuzare pentru tulburarea ordinii publice, informează contactmusic.com.

Se pare că femeile arestate nu reprezintă singurul exemplu de comportament nepotrivit adoptat de unii dintre spectatorii din acelaşi cinematograf.

Un alt martor, citat de The Telegraph, afirmă că mai multor femei li s-a făcut rău în holul cinematografului. "Acolo erau mai multe femei incredibil de bete, care vomitau pe hol şi pe coridoare. S-au primit şi câteva plângeri, în urma unei alte proiecţii, în acelaşi cinematograf, din cauza unor spectatori beţi şi gălăgioşi", a spus acelaşi martor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod