Fetita aceasta inocenta a devenit vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania!

Pare greu de crezut, dar aceasta fetita inocenta a devenit, odata cu trecerea anilor, una din cele mai inedite si mai spectaculoase aparitii din showbiz-ul romanesc.

Este vorba de Sophia, cantareata care a fost desemnata anul acesta, la Celebrity Awards, vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania.

Artista a copilarit la Roznov, langa Piatra Neamt si a avut parte de o educatie exemplara din partea parintilor ei. Mama, profesoara de limba engleza-franceza, si tatal, inginer, pasionat de muzica folk, si coleg de scena cu Vasile Moraru la Teatrul din Piatra Neamt, au avut grija ca Sophia sa ajunga sa iubeasca studiul si activitatile extrascolare.

“Tata este cel care m-a slefuit si mi-a dezvoltat pasiunea de a citi si de a canta.

Obisnuia, spre exemplu, sa imi scrie intr-un vocabular cate trei cuvinte noi, din Dex, cu tot cu explicatia lor, in fiecare saptamana pentru a le invata. Imi canta in fiecare zi, fie pe drum spre gradinita, fie seara la culcare, de aici si pasiunea mea pentru muzica. Mi-a fost alaturi si m-a incurajat sa fac sport de performanta. Am facut sapte ani de tenis de camp si am ajuns la campionatul de juniori pe tara. Mama mi-a oferit o educatie aproape spartana. La ora noua seara trebuia sa fiu tot timpul acasa, m-a invatat sa fiu atenta la cum ma port, cum ma imbrac, cum vorbesc”, declara artista.



Sophia a debutat oficial in showbiz-ul romanesc in urma cu sapte ani, lansand piesa “My Love” si abordand o imagine avangardista.

Artista a oferit, in ultimii ani, aparitii vestimentare spectaculoase, atat in videoclipuri sau in concertele sustinute, cat si la evenimentele mondene la care a fost invitata.

Astfel se face ca anul acesta a fost desemnata anul acesta, la Celebrity Awards, vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod