Fetele din Etnic sunt revoltate de declaratiile fostei colege

Facebook Twitter Comenteaza
Fetele din Etnic sunt revoltate de declaratiile fostei colege

Roxana si Elena, cele doua cantarete din trupa Etnic sunt revoltate de declaratiile fostei lor colege – Bety - si nu doresc sa fie implicate intr-un razboi care nu este al lor.

Cele doua componente ale trupei Etnic si-au continuat activitatea intr-un ritm normal dupa ce Bety a refuzat sa mai cante in trupa, neprezentandu-se la concerte. In ultimele 7 luni, de cand canta singure in trupa, cele doua cantarete, Elena si Roxana, au facut fata cu brio in peste 100 de concerte live.

Plecarea colegei lor din trupa nu le-a incurcat deloc activitatea, insa scandalul mediatic pornit de Bety le afecteaza relatia cu familiile lor.


"Relatia dintre fosta noastra colega si manager este doar problema lor. Dar sa declari ca si alte colege au fost hartuite este o aberatie si o rog pe Bety sa nu mai faca declaratii in numele altora", ne-a spus Roxana. "Eu nu am fost hartuita, nu am fost abuzata nici fizic si nici psihic, nu am asistat la astfel de momente si nicio alta colega de la vreo trupa din RBA nu mi s-a plans de asa ceva. Declaratiile ei mincinoase ne afecteaza si pe noi si pe familiile noastre care isi fac griji ca avem alte atributii decat aceea de a canta", a mai declarat Roxana.
 

"Am fost trei in trupa si am mers la multe concerte impreuna si inainte si dupa ce s-au despartit. Niciodata nu am vazut vreun gest deplasat sau vreun act de violenta fizica sau verbala", a declarat Elena. "Daca Bety ar fi fost hartuita, am fi vazut macar o data frica sau dezgust in ochii ei. O femeie nu poate ascunde lucrurile acestea. Oamenii se indragostesc si uneori se despart, dar asta e treaba fiecaruia dintre noi. Suntem umani pana la urma si nu putem functiona toti doar dupa interes.
Bety nu a avut niciodata coloana vertebrala si ceea ce face acum dovedeste inca o data acest lucru", a adaugat Elena.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod