Fetele de la Amadeus canta cu celebrul tenor Alessandro Safina la Bucuresti

Artistele din trupa Amadeus vor canta alaturi de celebrul tenor Alessandro Safina. Inedita colaborare va avea loc in cadrul concertului pe care renumitul artist italian il va sustine la Bucuresti in data de 14 aprilie.
Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis le vor oferi miilor de spectatori de la Sala Palatului un recital live, alaturi de orchestra Alexander Symphony Orchestra, compusa din 74 de instrumentisti. Special pentru acest eveniment, artistele din Romania vor interpreta noua varianta a piesei lor, Unstoppable.

"Este o onoare si, in acelasi timp, o provocare artistica foarte frumoasa. Il admiram pe Alessandro foarte mult. Ne-a cucerit cu piesa Luna, in urma cu 16 ani, iar, de atunci, i-am urmarit cariera si ii ascultam toate albumele", declara Andreea Runceanu.

Cu Alessandro Safina au mai cantat si superstaruri precum Elton John, Sarah Brightman, Carlos Santana sau Rod Stewart.

Pentru concertul din 14 aprilie, artistele din trupa Amadeus se pregatesc, alaturi de Alessandro Safina, o surpriza de proportii pentru publicul roman.
"Va fi o premiera!", adauga Andreea Runceanu.

Biletele pentru concertul Alessandro Safina de la Sala Palatului, Bucuresti, din data de 14 aprilie, sunt disponibile pe www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.salapalatului.ro. 

Alessandro Safina este unul din cei mai renumiti tenori din lume. Originar din Siena, Italia, artistul a cucerit intreaga lume imbinand muzica clasica cu cea pop, creand un nou stil, dificil de incadrat, Opera-Rock, dupa cum el insusi il numeste.

Trupa Amadeus a sustinut, in ultimii 15 ani, concerte in peste 20 de tari de pe patru continente.
Artistele au reprezentat Romania cu mandrie la mari evenimente internationale, precum Expo 2010, Shanghai, Festivalul International de Film de la Cannes, Deschiderea Bienalei de la Venetia, Campionatul de Formula 1 de la Viena.

Amadeus este trupa romaneasca cu cel mai mare succes la nivel international, fiind apreciata de jurnalistii americani de la Fashion Most Magazine drept "una din cele mai originale formatii din Europa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod