Festivalul "Dulciuri pentru toţi", Ediţia a IV-a

25 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Festivalul
În perioada 24-27 Noiembrie 2011, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti are loc festivalul "Dulciuri pentru toţi"

Nimeni nu poate rezista la chemarea "Hai la un dulce!". Tocmai de aceea vă aşteptăm la tradiţionala sărbătoare a desertului,  Festivalul  "Dulciuri pentru toţi" - care va avea loc la Palatul National al Copiilor, între 24 şi 27 noiembrie. De joi până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 şi duminică între orele 10.00 – 19.00.


Pentru întâlnirea cu dulciurile cele bune, cofetăriile, patiseriile, laboratoarele independente, importatorii şi producătorii de dulciuri şi deserturi vin cu ultimele noutăţi, cu bunătăţi consacrate, dar şi cu gusturi uitate, readuse acum în lumina vitrinelor frigorifice. Toate sunt de încercat.

Preparat pentru al patrulea an la rând de către revista "Bucătăria pentru toţi",  evenimentul  aduce şi surprize.
Cei mari se pot înscrie la Tombola Festivalului pentru a-şi încerca şansele de a câştiga Marele Premiu – o bucătărie complet utilată sau multe alte premii pentru bucătăria de acasă.

Pe cei mici îi aşteaptă spectacole de teatru, dans şi muzică şi atelierele de gătit, unde vor face primii paşi într-ale bucătăriei.
Gândeşte-te bine: nu ai cum să ratezi o asemenea tentaţie, aşa că, "Hai la un dulce"!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod