Festival Italian 2015: Mănâncă, îmbracă-te și decorează-ți casa în stil italian

Cea de-a șaptea ediție a Festivalului Italian continuă în săptămâna 28 mai – 4 iunie cu trei momente importante, desfășurate în paralel. Pregătește-te pentru o săptămână în care poți trăi la dolce vita, fără să fie nevoie să călătorești în Italia. Săptămâna se va axa pe sectoarele care dintotdeauna au fost mândria producătorilor italieni din întreaga lume: modă, food și design. Festivalul Italian aduce Italia aproape de tine, chiar în București!

Vă invităm să descoperiţi meniurile şi delicatesele special realizate pentru Festivalul italian!
Cele mai bune restaurante italiene din Bucureşti vă oferă spre degustare, la prețuri speciale,  adevăratele produse ale bucătăriei “del Belpaese”.

Italia are o tradiţie culinară unică în lume. Fiecare din cele 20 de regiuni  prezintă o varietate foarte bogată de reţete, vinuri, ingrediente şi produse tipice. Multe tipuri de preparate care erau odată cunoscute doar în cadrul unei regiuni anume au devenit cunoscute ulterior în toată ţară şi în întreaga lume.  Vă aşteptăm, aşadar, în perioada 29 mai – 4 iunie în principalele restaurante italiene din Bucureşti care au aderat la iniţiativă la invitaţia Agenţiei ICE şi care vă vor oferi posibilitatea de a servi un meniu italian tipic la un preţ promoţional, însoţit de un pahar de vin bun italian!

Restaurante partenere: Cantina Verde, Gallo Nero, Trattoria "Il Calcio", Da Giulio, Il Giardino Segreto, Isoletta, Modigliani Restaurant, Nonna Mia, Osteria Gioia, Roberto's on La Strada (Hilton Terrace), Restaurant Silk, Terra e Fuoco, Unico Vero.

Pentru a arată publicului român minunăţiile Modei “Made în Italy” şi pentru a oferi consumatorilor posibilitatea de a fi achiziţionate la preţuri competitive, cu ocazia Festivalului Italian şi la invitaţia Agenţiei ICE, câteva dintre cele mai importante magazine de îmbrăcăminte şi modă italiană prezente în România vor lansa o campanie specială de reduceri în săptămâna 29 mai – 4 iunie.

O ocazie ce nu poate fi ratată, pentru a descoperi marea creativitate „Made în Italy” în buticurile şi magazinele cu cele mai prestigioase nume ale modei italiene prezente în România. Magazine partenere: Antony Morato, Benvenuti România, Canali, Cesare Paciotti București, Distinto, Enzo Bertini, Geox, Gianni Conti, Moschino Dorobanti, Original Marines România, Paul and Shark, Royal Men, Tony Perotti .

Articolele ‘’Made in Italy” pentru casă sunt cele mai căutate în România de către consumatorii care caută soluții pentru propriile necesități, flexibile dar cu un impact vizual semnificativ și practice în viața cotidiană.
România este de mult timp una dintre cele mai interesante zone de desfacere pentru produsele de amenajări interioare italiene, cu o ofertă foarte diversificată, care răspund tuturor gusturilor: de la cel mai sofisticat, până la publicul tânăr. Cele mai importante show-room-uri de mobilă italiană și decorațiuni interioare vă întâmpină, împreună cu Agenția ICE, cu o campanie de prețuri promoționale în perioada 29 mai – 4 iunie.  Magazine partenere: Casa Magica Design, Casa Roma, Helios Professional Lighting Systems, Ida / Italian Design Architecture / Bucharest, Galeriile Noblesse, Omnitech.

Detaliile despre ofertele și surprizele pregătite de firmele care au aderat la aceste campanii de promovare a produselor Made in Italy sunt disponibile pe website-ul oficial al festivalului: www.festivalitalian.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod