bebeluș

Fericire pură: Reacția adorabilă a unui bebeluș când tatăl lui îl mângâie pe cap - VIDEO

Imaginile video care surprind fericirea unui bebeluș în timp ce tatăl său îl mângâie pe cap au făcut înconjurul lumii.

Billie, o fetiță în vârstă de numai zece zile, a reușit să cucerească întreaga lume cu chipul ei fericit.

Într-o înregistrare video postată pe Facebook, tatăl ei, Josh Hawkins, stă lângă fiica lui, născută cu doar zece zile înainte, și o mângâie ușor pe cap. Reacția micuței este irezistibilă: Billie începe să zâmbească spre tatăl ei, scoate ușor limba și încearcă să urmărească cu privirea degetul mare al tatălui ei, care o masează în cercuri pe cap. Chipul fetiței exprimă perfect fericirea pură.



Clipul video postat pe rețeaua de socializare a fost urmărit de peste 8,2 milioane de ori și distribuit de 106.000 ori.

Totodată, imaginile au generat 44.000 de comentarii.

Hawkins, un bărbat din Australia care postează pe rețelele de socializare sub numele Hi Josh, a postat înregistrarea în urmă cu două săptămâni, când Billie avea doar zece zile. "Așa face orice fată când cineva îi atinge părul... #10daysold", a scris mândru tatăl fetiței.

Ulterior, bărbatul a publicat și pe Instagram o altă înregistrare cu fiica lui.

În trecut, Josh Hawkins s-a făcut remarcat cu o altă postare virală, în care, împreună cu un prieten, explică într-un mod amuzant cum să vorbește corect "australiana", relatează Daily Mail.

El le "traduce" străinilor abrevierile pe care le folosesc australienii și pe care doar ei le pot înțelege - de pildă, "Maccas" și "Lappy" pentru McDonalds and Laptop.

Pe site-ul său, Hawkins scrie că postările lui sunt ca un fel de jurnal pe care îl va urmări mai târziu: "Când o să am 80 de ani, o să fiu la azil fără să-mi mai pot controla vreuna dintre funcțiile corpului și tot ce voi putea face va fi să o chem pe asistentă să-mi pună unul dintre clipurile mele ca să-mi amintesc de toți oamenii tari pe care i-am cunoscut și de ciudățeniile pe care le-am făcut."



Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod